logo

Fri Flyt er norges viktigste nettsted for uorganiserte sporter samt er et av landets mest solgte sportsmagasiner, ifølge interpress. Temaområdene er ski, brettkjøring, kiting, surfing, windsurfing, sykling og bratt friluftsliv som temaområder. Fri Flyt gir deg reiseartikler, oppdaterte nyheter, innsiktsfulle temasaker og ikke minst de fantastiske bildene.

Fri Flyt trives godt på Folven og Stryn og har blant annet laget denne «Strynspesialen».

www.friflyt.no

Slakkline

Slakkline – Slakkline.no produserer og selger de mest brukervennlige slakkline-settene, i tillegg til verdens minst funksjonelle kleskolleksjon. Vi lanserte den originale Hyggepiece® i 2007.

På Folven skaper Slakkline hygge med slakkline konkurranse og slakkline park. Vi selger slakklineprodukter i respesjonen – gode Folven-tilbud!

www.slakkline.no

footer_logo

Sagafjord er et flott hotell innerst i Hjørundfjorden hvor min gode venn og frikjøringskollega Karsten Gefle (Oppdrag Nord Norge) er event ansvarlig for ski og toppturer etc.

www.sagafjordhotel.no

Juvet Landskapshotel er en juvel som ligger i Gudbrandsjuvet, 6210 Valldal, Knut Slinning har jobbet frem dette flotte hotellet som er et utmerket utgangspunkt for naturopplevelser

www.juvet.com

MOÖ Bar-Cuisine, hangout Chamonix.

Wander into the wilderness and immerse yourself in the unique arctic nature

tamok.com/