House of Hygge holder til i Hemsedal, en dal fullstappet med vakker natur og lokal kultur. Alle deres produkter er designet, utviklet og produsert av skiboms og allerede i 2007 lanserte de verdens første Hyggepiece®. De etterstreber 0% Funksjon og 100% Hygge i klærne sine. I disse skal man kun HYGGE seg og ikke gjøre noen verdens ting!

Manisk fokus på produktutvikling siden 2004 har resultert i at de nå produserer de beste slakkline-settene på markedet. Slakkline® er velegnet som trening, avslapning, lek og hygge, men kanskje viktigst av alt: Det er sosialt inkluderende, enten du leker med små barn i Karibien eller med venner i lokalparken. Slakkline® er Hygge!

Virker dette spennende? På Folven Camping kan du teste slakkline, vi har satt opp en egen hyggelig park inne på campingområdet. Her er det satt opp liner for små og store i alle aldre på forskjellige nivåer. Ønsker du å vite mer om slakkline som aktivitet kan du ta turen innom Hyggesjappa avd. Folven eller sjekke ut www.houseofhygge.no. Er du i Hemsedal kan du også stikke innom deres Brandstore som ligger i sentrum av Hyggedal.